gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Setmana del Nàstic, en marxa

Parc Central celebra la segona edició de La Setmana del Nàstic, una trobada esportiva i lúdica que té com a gran protagonista el Nàstic de Tarragona, un dels grans emblemes esportius de la ciutat. Un any més, el centre comercial acull tot d'activitats relacionades amb l'equip, especialment amb el futbol base, del qual Parc Central n'és patrocinador oficial.

Enguany, la celebració de La Setmana del Nàstic a Parc Central coincideix amb el 125è aniversari de l'equip grana i aquest esdeveniment és una autèntica celebració grana a Parc Central. Durant aquests dies, la mascota del Nàstic dinamitzarà els diferents espais del centre comercial durant la prèvia dels partits que disputi el primer equip del Nàstic i es repartiran entrades per veure els partits del Nàstic a casa.

La gimcana del Nàstic

Una de les activitats més esperades d'aquesta setmana dedicada a l'equip és, sens dubte, la gimcana del Nàstic, un esdeveniment lúdic i esportiu que ha transformat Parc Central en una pista de joc en la qual poden participar tots els ciutadans i que l'any passat va tenir molt èxit. Tots els participants en la gimcana rebran un obsequi directe.

La gimcana es desenvolupa durant tota aquesta setmana, els dies 9, 10, 11, 12, i 13 de maig des de les 17 fins a les 21 hores i el dia 14 de maig, de les 11 a les 14 hores i de les 16:30 hores fins les 21.30 hores. En tots els casos, les activitats s'executaran en les quatre zones numerades i repartides per l'interior del centre comercial. Poden participar en la gimcana tots els jugadors del futbol base -a més dels esportistes de les diferents seccions del Club Gimnàstic- i tots els visitants de Parc Central que prèviament s'inscriguin en el Servei d'Atenció al Client, on es lliuraran les fitxes de participació.

La gimcana consta de quatre proves bàsiques:

• Zona 1: Aconsegueix un gol. L'objectiu és marcar gol en una petita porteria situada a uns 10 metres de distància.

• Zona 2: Ping-pong. En aquesta ocasió, la prova se superarà amb èxit quan els participants guanyin la partida de la consola Nintendo Wii, amb el joc Wii Sports Resort.

• Zona 3: Triple. Aquesta vegada, el participant s'enfrontarà a la línia de triple de bàsquet per intentar encertar el major nombre de cistelles possible.

 • Zona 4: Troba els esports. L'objectiu de la prova és trobar les imatges amagades que representen les diferents seccions del Club Gimnàstic.

Visita dels jugadors del Nàstic del primer equip i fotografies del futbol base a les instal·lacions del centre comercial

La Setmana del Nàstic comptarà amb les visites destacades dels jugadors del primer equip del Gimnàstic de Tarragona SAD i amb els joves jugadors de les diferents divisions del futbol base, que han escollit Parc Central com a escenari de les fotografies oficials.

Durant aquesta setmana, del 9 al 13 de maig, Parc Central rebrà la visita dels jugadors del primer equip del Gimnàstic de Tarragona SAD. Des d'ahir dilluns fins divendres, cada dia visitaran les instal·lacions del centre comercial dos jugadors, que participaran en la gimcana juntament amb l'equip del futbol base que aquell dia també sigui a Parc Central, i es faran fotografies amb els visitants que ho desitgin.

Els horaris de visites dels jugadors del primer equip i del futbol base seran els següents:

DIMARTS 10: Alevins C, D, E, F, benjamí C, D, E, F, G de 19:30-20:30 h. Visita de jugadors de 19 a 20 h.

DIMECRES 11:  Cadet C de 18-19 h, Infantil B de 19-20 h, cadet B i aleví A, B de 18:30-19:30 h. Visita de jugadors de 18:30 a 19:30 h.

DIJOUS 12: Cadet A de 19-20 h, infantil C de 18:30-19:30 h. Visita de jugadors de 18:30 a 19:30 h.

DIVENDRES 13: Prebenjamí A, B, C, D, E, F, G de 19:30-20:30 h. Visita de jugadors de 19:30 a 20:30 h.

 

gimnastic-ucrania