gimnastic-banner-the-beat-challenge

La T de Tarragona ja ven entrades per als partits del Nàstic

A partir d'aquesta setmana es podran comprar les entrades pels partits del Nàstic a divuit dels establiments que formen part de l'Associació de comerciants la T de Tarragona. Aquests comerços facilitaran als seus clients un localitzador que, aquests podran canviar per entrades el mateix dia de partit. Així, s'estalviaran fer cues i només presentant el seu localitzador a les taquilles del Nou Estadi obtindran les seves entrades per accedir al camp.

Aquesta és una de les accions més destacades que han portat a terme conjuntament l'Associació de comerciants la T de Tarragona i el Nàstic, i que converteix a aquestos comerços en punts de venta oficial. 

Els divuit establiments col·laboradors són: Tresky perruqueria canina, Restaurant Cal Peter, Autoescola Sabat, CristinaNuñezfrancinaSarrà, J & S, La Caseta Dolça, Autoescola Tarragó, Fotografia Ferran, Papereria Central, Agrocarn, Peuets XXL, Ferreteria Ind. Anguela, Oktober, Miriam Estils, Pastisseria Conde, Roba de casa Jaume i Albert, Moto Sport Busquets i Sastreria Pizarro.

 

gimnastic-ucrania