gimnastic-banner-the-beat-challenge

La URV i el Nàstic obren la porta del Nou Estadi als estudiants

La Universitat Rovira i Virgili i el Gimnàstic de Tarragona han acordat en aquest primer mes del 2014 facilitar l’accés al Nou Estadi als estudiants de la universitat. Fruit del conveni que uneix les dues entitats des de l’any 2006, ha nascut aquesta promoció per la qual tots els estudiants de la URV es podran fer socis del Nàstic en aquesta segona volta de la lliga a un preu reduït de només 30€. Aquests 30€ donaran ple dret als estudiants, des d’ara fins a final de la present temporada 2013/2014, per accedir al Nou Estadi i es podran beneficiar dels descomptes i promocions que l’entitat grana faci pels seus abonats. Els interessats només hauran d’anar a les oficines del Nàstic (de dilluns a divendres, de 9h a 13:30h i de 16h a 19h) i presentar el seu carnet d’estudiant URV, a la vegada que sol·licitar acollir-se a aquesta promoció.

Neix la Graderia URV

A més, i amb l’esperit que aquests tinguin una zona específica dins del mateix Nou Estadi, amb aquesta proposta neix la Graderia URV, un espai situat dins la Graderia de Gol de Muntanya, i on s’ubicaran tots els socis que provinguin de la Universitat Rovira i Virgili.

Tant la Universitat com el Nàstic expressen la seva satisfacció per aquesta nova fita en la col·laboració que es desenvolupa en àmbits diversos, acadèmics, esportius, lúdics, institucionals o de treball social.

gimnastic-ucrania