gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’Aleví A, campió del torneig Aragón Promesas

El Nàstic ha aprofitat les vacances de Setmana Santa per participar en diferents tornejos de futbol, en els què ha fet un bon paper. 

L'Aleví A grana es va proclamar campió de la VII Edició del torneig de futbol Aragón Promesas, celebrat el passat 5 i 6 d'abril. Els grana van imposar-se a la final a l'Amistad, després d'un partit que va acabar en empat (1-1), a la tanda de penals el porter tarragoní va aturar un penal decisiu que va donar el títol de campió al Nàstic. Però per arribar a la final, els grana van haver d'eliminar el Real Zaragoza a semifinals mentre que l'Amistad va disputar el pas a la darrera eliminatòria contra el Montecarlo, ambdós encontres van acabar amb empat  i els penals van decidir els dos equips finalistes de l'Aragón Promesas. A més, en el torneig va destacar el meta del Nàstic, Daniel Parra, com a millor porter i el jugador grana, Pablo Garcia, com a màxim golejador. El Benjamí A per la seva banda, que també va pendre part d'aquest torneig, va classificar-se en quart lloc i el grana, Marcel Cespedesva ser escollit millor jugador

El dissabte 7 d'abril, el Prebenjamí A també va fer-se amb la primera posició del torneig de futbol celebrat a Vinaròs i el Benjamí A va quedar subcampió. A més, el benjamí grana, Marc Montalvo va ser el millor jugador del torneig.

gimnastic-ucrania