gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’Aleví A campió del Torneig Puig Reig

L’Aleví A del Nàstic campió del Torneig Puig Reig

L’Aleví A de Kiko algar es va proclamar dilluns campió del Torneig Puig Reig. Els grana van superar a la final al Girona per un contundent 6-0.

Els tarragonins van jugar a la fase prèvia contra el Joanenc i l’Artés, guanyant els dos partits amb comoditat. El Nàstic va guanyar 3-0 al Joanenc i 2-0 a l’Artés.

A semifinalts els nostres es van enfrontar al Manresa en un partit molt igualat. Era al tercera vegada que els dos equips s’enfrontaven i els del Bages tenien moltes ganes de guanyar d’una vegada als granes. L’Aleví va saber aprofitar una jugada d’estratègia per superar al Manresa i classificar-se per la final. Tres enfrontaments en un any i tres victòries pels nostres.

A la final els d’Algar van sortir molt endollats amb moltes ganes de fer un bon partit. Fruit d’aquesta empenta els grana es van menjar als gironins que veien com els gols anaven caient del costat dels tarragonins. Al final, 6-0 pel Nàstic que es proclamava campió d’un nou torneig per engrandir la llista d’èxits de la temporada.

Kiko Algar, tècnic del l’Aleví A, valorava molt positivament el torneig dels seus. “ Hem fet un gran torneig, a vuitens i quarts hem estat molt superiors. La semifinal, en canvi, ha estat molt igualada. El Manresa tenia ganes de guanyar-nos però hem sabut aprofitar una jugada d’estratègia per guanyar. A la final hem estat molt superiors al Girona com demostra el marcador, i hem tancat amb nota un gran torneig.”.

gimnastic-ucrania