gimnastic-banner-the-beat-challenge

LaLiga, El Nàstic i l'ICAT col·laboren en un curs sobre la integritat i els valors en l'àmbit de l'esport de base

La sessió impartida per LaLiga abordarà qüestions com el companyerisme, el respecte a la diversitat o el perill de les apostes esportives. 

El Gimnàstic de Tarragona, amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, organitza un programa formatiu impulsat per la Liga de Fútbol Profesional dirigit als equips de les categories inferiors grana. Aquestes sessions tenen l’objectiu de fer pedagogia i conscienciar als menors sobre els valors positius de la pràctica esportiva i prevenir-los dels comportaments nocius que es poden generar al seu voltant.

El curs sobre la integritat i els valors en el món de l’esport de base tindrà lloc el proper 2 de novembre a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, a partir de les 18:30 hores i està prevista una assistència superior a les 250 persones.

En aquest sentit, el curs que porta a terme LaLiga busca promoure valors associats a les dinàmiques esportives com el companyerisme, el respecte, la disciplina i el joc net. També s’abordaran aspectes com el respecte a la diversitat i la lluita contra la discriminació i el racisme, l’ús responsable de les xarxes socials, la integritat i el futbol femení i el perill de les apostes esportives.

gimnastic-ucrania