gimnastic-banner-the-beat-challenge

LaLiga Genuine: s’acaba Mallorca, que arribi Vigo

La Ciutat Esportiva Antoni Asensio del RCD Mallorca ha acollit dissabte i diumenge la tercera fase de LaLiga Genuine, on s’ha demostrat una vegada més que el menys important són els resultats.

La Ciutat Esportiva Antoni Asensio del RCD Mallorca ha acollit dissabte i diumenge la tercera fase de LaLiga Genuine, on s’ha demostrat una vegada més que el menys important són els resultats. Jugadors, tècnics i aficionats han fet honor de la filosofia de la competició i el companyerisme, l’amistat, el respecte o la il·lusió han estat els grans protagonistes.

Dissabte al matí el president de LaLiga, Javier Tebas; el conseller delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango; i el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miguel Bestard, donaven la benvinguda als clubs participants i després de fer-se la foto de família, començaven els partits que s’ha disputats entre dissabte matí i tarda i diumenge matí. En total, s’han jugat 27 partits amb els 18 equips de la competició repartits en cinc grups.

El Nàstic Genuine ha jugat tres partits amb el balanç d’un empat contra Osasuna (1-1) i dues derrotes davant el Rayo Vallecano (4-0) i el Girona (4-2). A la classificació, l’equip de Rafel Magrinyà ocupa la 13a posició amb tres victòries, un empat i cinc derrotes.

Durant tot el cap de setmana l’expedició grana ha estat encapçalada pel president, Josep Maria Andreu; el director general, Lluís Fàbregas i el responsable de màrqueting, José Maria Andreu Solé.

La quarta i última fase de LaLiga Genuine 2017/2018 es jugarà a finals del mes de maig, concretament entre el 25 i el 27, a Vigo.

gimnastic-ucrania