gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’arribada de Bernard Sun es viralitza en milions d’impactes

La incorporació del jugador xinès al Nàstic ha suposat més de 115 milions d’impressions a la Xina.

La incorporació del jugador xinès al Nàstic ha suposat més de 115 milions d’impressions a la Xina.

Dimarts al matí s’oficialitzava la cessió de Bernard Sun a la disciplina grana. El primer jugador xinès en la història del Gimnàstic de Tarragona ha permès que, només tres dies després, la incorporació s’hagi divulgat entre els principals portals i mitjans de comunicació xinesos arribant a xifres milionàries.

L’informe de recollida de dades facilitat per LaLiga ha permès que l’entitat grana conegui al detall aquestes excel·lents estadístiques que s’han propagat des de l’arribada de Bernard Sun. Mitjans importants de la Xina com Hupu, Baijiahao, Eastday.com… han donat cobertura informant d’aquesta incorporació mediàtica al país asiàtic.

La notícia, amb milions d’impactes entre la població oriental, ajuda a reafirmar la tasca que el Gimnàstic de Tarragona està desenvolupant a nivell internacional per tal de promoure la marca Nàstic a escala global. Aquesta incorporació esportiva és un exemple de l’abast que el Nàstic i Tarragona estan adquirint. L’entitat continua treballant per seguir creixent a tots els nivells, en aquest cas, amb un clar esforç per obrir nous mercats i divulgar el club poliesportiu degà del país.

gimnastic-ucrania