Las Palmas 3 – 2 Nàstic

El Nàstic ha començat amb mal peu la temporada i ha caigut per 3-2 a l'estadi de Gran Canaria contra una rejovenida i descarada Unión Deportiva, que ha vist com el Nàstic s'avançava fins a dues ocasions, amb gols de Rubén Navarro i Fernando Morán.

La primera part no ha pogut començar millor pel Nàstic. En el minut 13 Rubén Navarro ha rematat amb classe un córner servit per Walter que ha suposat el primer gol dels grana. Amb aquest gol el davanter de Sallent iniciava de la millor manera possible la temporada. Amb el pas dels minuts, i amb el marcador a favor dels de fora, les ocasions s'han anat repartint però ha estat la Unión Deportiva qui ha colpejat segon i ha col·locat l'empat en el marcador. Ha estat obra d'Aythami en el minut 23. Poc ha durat l'alegria canària, ja que dos minuts més tard Morán ha aprofitat un refús per fer el segon dels grana. Els gols però no s'han acabat aquí, i en el 30 Cejudo ha tornat a empatar amb un gran gol de falta directa. Amb el 2-2 han passat els segons i els minuts fins a arribar al descans.

La segona meitat s'ha iniciat amb l'entrada de Medina, que ha substituït Mairata, lesionat. En els primers compassos el col·legiat ha anul·lat un gol als locals per mans de Vitolo en el control que precedia la rematada. El segon canvi de Luis César ha estat el d'Álex Cruz, que ha entrat substituint Walter Fernandez, l'autor de l'assistència del primer gol.

La segona part no ha tingut la vistositat de la primera i, tot i que els dos entrenadors han buscat més frescura esgotant els canvis, les ocasions no s'han succeït com en la primera. El joc interrumput ha estat el protagonista dels darrers minuts i el partit s'ha anat escalfant per moments. Paco Jémez, l'entrenador local, ha estat expulsat en el minut 79. Aquest joc ha portat cada cop més perill sobre la porteria de Rubén Pérez, que ha acabat encaixant el tercer gol a manca només de cinc minuts pel final. HJavi Guerrero ha rematat lliure de marca un córner servit des de l'equerra i Las Palmas ha culminat la remuntada.