gimnastic-banner-the-beat-challenge

L'atleta del Nàstic Francisco Peralta, campió d'Espanya veterà de llançaments

En el Campionat d'Espanya veterà de llançaments que s'ha disputat a Monzón (Osca), l'atleta del Nàstic Francisco Peralta Valenzuela s'ha proclamat campió.

En aquesta ocasió, els atletes participaven en totes les disciplines atlètiques de llançaments: martell, disc, pes i javalina. A més, ho feien també en la prova de llançaments de martell pesat.

En totes les proves, a excepció del pes, el nostre atleta ha conquerit la primera posició. Tot aixó ha fet possible aquesta fita històrica pel Nàstic.
Per altra banda, una vegada finalitzin aquestes festes de Setmana Santa, els atletes del Nàstic es preparen ja per a participar en els diferents Campionats de Catalunya de pista de totes les categories que es disputen arreu de Catalunya. La secció del Nàstic, que aquest any celebra el seu centenari, vol apropar el millor atletisme a la nostra ciutat i ho farà amb l'organització de diferents Campionats.

El proper dia 10 de maig pel matí, a les pistes de Campclar, s'organitzarà un control cadet, juvenil i júnior on hi participaran els millors atletes de les categories indicades.

gimnastic-ucrania