gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’entitat grana celebra la 1a jornada del Voluntariat Grana

Gairebé 300 alumnes del Col·legi Sant Pau Apòstol i l’Institut Martí Franquès de Tarragona s’han aplegat a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili per iniciar la formació per a LaLiga Genuine

Gairebé 300 alumnes del Col·legi Sant Pau Apòstol i l’Institut Martí Franquès de Tarragona s’han aplegat a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili per iniciar la formació per a LaLiga Genuine, que celebrarà la segona fase del campionat a Tarragona els dies 19, 20 i 21 de gener.

En aquesta primera jornada matinal de formació, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; el director general de BASF a Espanya i Portugal, Carles Navarro, i els capitans del Nàstic Genuine, Álvaro i Rubén han explicat els inicis del projecte i els detalls de la competició.

A més, un dels fundadors l’estudi de disseny La Casa de Carlota, Josep Maria Batalla, ha reflexionat sobre la creativitat de les persones discapacitades i el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona ha apuntat qüestions sobre les lesions d’esportistes amb Jaume Fontanet i el doctor del primer equip, Pablo Arévalo.

La jornada s’ha tancat amb l’experiència de vida de Pablo Pineda, actor i primer llicenciat amb síndrome de Down a Europa. Les seves vivències personals han aixecat els somriures dels assistents i han emocionat també per la seva intensitat.

A la trobada també s’han afegit al voltant de 50 treballadors de l’empresa BASF, que també col·laboraran voluntàriament el tercer cap de setmana de gener en qüestions organitzatives de LaLiga Genuine a Tarragona. La inauguració es farà al Nou Estadi divendres 19 de gener i la competició es celebrarà als camps de futbol del Complex Esportiu Futbol Salou.

gimnastic-ucrania