L'equip infantil nivell VIII de gimnàstica rítmica es classifica pel Campionat d'Espanya

El passat dissabte 3 de maig, al poliesportiu Sícoris de Lleida es va celebrar el campionat de Catalunya individual i per equips, classificatori per a poder participar al campionat d'Espanya a Granada. Les nostres gimnastes de categoria infantil Carla Cacho, Marina Sabaté, Marina Duque i Paula Oruj es van clasificar en tercer lloc aconseguint d'aquesta manera, una de les places per al Campionat d'Espanya individual i d'equips.

També es va celebrar la 1a Fase conjunts de primavera, on totes les nostres gimnastes van fer pòdium. Les alevines Nivell IV 5 pilotes i les infantils A nivell V i VI 10 maces van obtenir el bronze. Per la seva banda, les infantils B nivell V i VI 10 maces van proclamar-se campiones.