gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’equip inicia el segon stage de preparació

L’equip inicia el segon i definitiu stage de la pretemporada 2017-2018. Els homes de Lluís Carreras s’exercitaran al camp de futbol municipal de Sant Julià de Llor i Bonmatí.

L’equip inicia el segon i definitiu stage de la pretemporada 2017-2018. Els homes de Lluís Carreras s’exercitaran al camp de futbol municipal de Sant Julià de Llor i Bonmatí.

Els grana realitzaran quatre sessions d’entrenament durant aquests tres dies i realitzaran un partit amistós davant el CE Farners, el dimarts a les 19.30 hores, al mateix camp de Sant Julià de Llor i Bonmatí. L’expedició ha sortit aquesta tarda des de Tarragona a les 18.30 hores, en direcció a l’Hotel Mas Solà, on s’allotjarà des d’avui fins al dimecres 2 d’agost.

Cal destacar que en l’expedició grana no ha viatjat Mossa, el qual té un permís especial del Club per resoldre el seu futur professional més immediat.

Un total de 29 jugadors són els que han viatjat en aquesta segona estada de quatre dies a la capital de comarca de la Selva. Els futbolistes sota les ordres de Lluís Carreras són:

– Porters: Dimitrievski, Barragán i José Perales.

– Defenses: Oto Kakabadze, Daisuke Suzuki, Xavi Molina, Mohammed Djetei, Abraham Minero, Carlos Blanco, Bruno Perone, Javi Jiménez, Pol Valentín, Iván de Nova i Roger Figueras.

– Centrecampistes: Sergio Tejera, Juan Muñiz, Wilfred Zahibo, Maikel Mesa, Carlos Garcia, Sandro Toscano, Tete Morente, Álvaro Bustos i Brugui.

– Davanters: Omar Perdomo, Juan Delgado, Jean Luc, Rayco, Manu Barreiro i S.Emaná.

Demà, dilluns, l’equip entrenarà en sessió doble, a les 10 i 18.30 hores, al camp de futbol municipal de Sant Julià de Llor i Bonmatí.

 

gimnastic-ucrania