gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’equip ja entrena a La Garrotxa

El Nàstic ha iniciat avui el segon stage de la pretemporada 2016-2017. L’expedició grana està composta per 26 jugadors i aquesta tarda ha efectuat la primera sessió d’entrenament.

El Nàstic ha iniciat avui el segon stage de la pretemporada 2016-2017. L’expedició grana està composta per 26 jugadors i aquesta tarda ha efectuat la primera sessió d’entrenament.

Després del viatge en bus fins a La Vall d’en Bas, municipi on es troba l’hotel, els jugadors han descansat per afrontar el primer entrenament al Camp Municipal de Bosc de Tosca, un dels dos camps de futbol on s’efectuaran els entrenaments en aquesta setmana d’estada lluny de Tarragona.

La sessió de la jornada d’avui ha durat poc més d’hora i mitja, on s’ha treballat el físic i el tàctic. S’ha realitzat carrera contínua; carreres, conduccions i passades; exercicis de rondo 4×2 amb esforç làctic i finalitzacions 2×2. També s’ha treballat el tàctic-físic amb dibuixos de sistemes per anar mecanitzant el joc. Finalment, l’entrenament ha acabat en partit d’11×11 amb espais reduits i després a camp sencer. Un total de 26 jugadors són els que han viatjat en aquest segon stage de sis dies a la comarca de La Garrotxa. Els futbolistes sota les ordres de Vicente Moreno són:

– Porters: Manuel Reina, Ondoa i José Perales.

– Defenses: Gerard Valentín, Oto Kakabadze, Daisuke Suzuki, Iago Bouzón, Xavi Molina, Mossa, Manolo Martínez, Pablo Marí i Albert Lopo, que avui s’ha incorpotat als entrenaments amb el Nàstic.

– Centrecampistes: Levy Madinda, Sergio Tejera, Juan Muñiz, C. Lobato, Ferran Giner, Wilfred Zahibo, José Carlos, Carlos Garcia i Maloku.

– Davanters: Jean Luc, Rayco, Álex López, S.Emaná i Rharsalla.

Cal destacar que el defensa Mohammed Djetei no ha viatjat encara a l’stage. El camerunés es desplaçarà demà al matí al seu país per assumptes burocràtics i, un cop torni, es reincorporarà  a la dinámica de l’equip.

Demà, dimarts, l’equip entrenarà novament en sessió doble, a les 9.30 i 18.30 hores.

gimnastic-ucrania