gimnastic-banner-the-beat-challenge

Les entrades del Nàstic – CF Reus, a la venda des de dilluns

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que a partir d’aquest dilluns, dia 15 de gener, es posen a la venda les entrades pel partit contra el CF Reus Deportiu, que es jugarà diumenge 21 de gener a les 18 hores al Nou Estadi. El partit correspon a la jornada 23 de LaLiga 1|2|3.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD informa que a partir d’aquest dilluns, dia 15 de gener, es posen a la venda les entrades pel partit contra el CF Reus Deportiu, que es jugarà diumenge 21 de gener a les 18 hores al Nou Estadi. El partit correspon a la jornada 23 de LaLiga 1|2|3. Les entrades es podran adquirir als preus habituals fins exhaurir l’aforament.

El Nàstic ha cedit al CF Reus Deportiu 339 entrades que corresponen a la zona visitant, situada entre Gol Sud i Preferent.

Cal recordar també que fins divendres 19, els socis que hagin assistit a tots els partits de la primera volta al Nou Estadi poden recollir un segon abonament que regala el club gràcies al Premi Fidelitat.

A més, continua oberta la possibilitat d’abonar-se a la segona volta del campionat amb un descompte del 50% sobre l’abonament de temporada. Així, Preferent té un preu 100€ i Gol de 75€ i donarà dret a veure els 11 partits que queden del campionat de lliga al Nou Estadi.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores, i els dies de partit dues hores abans de començar el matx.

gimnastic-ucrania