gimnastic-banner-the-beat-challenge

Les finals del Campionat de Catalunya de 4 i Mig, al Frontó del Nàstic

Finals de pilota emocionants

Les instal·lacions del Gimnàstic de Tarragona van acollir dissabte una gran jornada matinal de pilota, celebrant les finals del Campionat de Catalunya de Mà del 4 i mig 2021.

El president grana, Josep Maria Andreu, va presenciar els partits i posterioment va ser l’encarregat d’entregar els trofeus als campions/es i sotscampions/es d’aquesta temporada.

En categoria femenina, Josune Jiménez va guanyar a Sandra Alonso per 18-12. Mentre que en la final de 3a categoria, Leoncio Alonso es va imposar amb claredat per 22-6 a Martí Villanueva. Mentre que en la 2a categoria masculina, Victor León es va proclamar campió per un ajustat 22-19 a Javier Otaño.

La final de 1a categoria no es va poder celebrar a causa de la lesió del finalista Alex Ibarra, proclamant-se campió el jugador Andoni Arrasate. Cal destacar que el l’equip de La Casa de los Navarros es va emportar 3 títols de les 4 finals disputades.

En acabar les finals, es va celebrar un partit d’exhibició de mà a parelles entre Asier Arribas i Pau Blanca contra Andoni Arrasate i el jugador del Nàstic, Sergi Queralt, que malauradament es va retirar durant el transcurs per una lesió a l’espatlla.

gimnastic-ucrania