gimnastic-banner-the-beat-challenge

Les seccions del Nàstic t'esperen aquest dissabte a la Rambla!

Les seccions del Club Gimnàstic faran una trobada oberta a tots els aficionats al Nàstic aquest proper dissabte dia 10 a la Rambla de Tarragona, a l'alçada del monòlit dedicat als 125 anys del club.

A partir de les 10:30h fins les 13:30h i des de les 17:30h fins les 20h, tots aquells que s'acostin al stand grana hi trobaran un ambient de caràcter familiar i festiu, ple de diverses activitats. Hi participaran totes les seccions del club, fent exhibicions de les diferents modalitats de patinatge i de gimnàstica rítmica, activitats de tot tipus relacionades amb l'esport poliesportiu, i fins i tot mini partits de tennis i futbol sala al carrer. A més, hi haurà disponible tot tipus d'informació sobre el dia a dia i el funcionament de les seccions per a tots aquells interessats.

La jornada promet diversió per a grans i petits, a més que serà el preludi de l'important partit que enfrontarà l'endemà el Nàstic i l'Huracán Valencia. Així que no t'ho pensis més i participa en la festa grana poliesportiva!

gimnastic-ucrania