gimnastic-banner-the-beat-challenge

Lesions de Gerard, Álex López i Xisco Muñoz

Les ressonàncies magnètiques realitzades avui a Xisco Muñoz, Álex López i Gerard Valentin confirmen els primers pronòstics de les proves practicades ahir, dilluns, als tres jugadors.

L’únic canvi respecte a l’informe mèdic d’ahir està en el termini de recuperació del lateral Gerard, el qual està previst que reaparegui als terrenys de joc en un període aproximat d’entre sis i vuit setmanes. Per tant, es confirma lesió fibril·lar de tipus 2 a l’isquiotibial de la cuixa dreta. El davanter Álex López pateix una lesió fibril·lar de tipus 2 a l’adductor llarg de la cuixa dreta i el període de baixa estimat és de quatre setmanes. Mentre que Xisco Muñoz s’espera que sigui el primer d’aquests tres jugadors en reaparèixer. La lesió fibril·lar de tipus 1 a l’adductor mitjà de la cuixa esquerra, que es va produir en l’entrenament de dissabte al matí,  el farà estar de baixa entre dues i tres setmanes.

Aquests períodes de baixa poden variar depenent de l’evolució en cadascuna de les lesions. Els tres futbolistes del primer equip ja han començat a fer treball de fisioteràpia i la setmana vinent iniciaran els treballs de readaptació. 

gimnastic-ucrania