gimnastic-banner-the-beat-challenge

L'Espai Adernats, al cor de Tribuna

Aquest migdia s'ha inaugurat oficialment el nou Espai Adernats, la nova sala que substitueix l'antic Bar Club Empresa, i que serà el punt de trobada de totes les empreses que giran al voltant de l'entitat grana. l'Espai Adernats ha estat la culminbació d'un acte fet a l'interior del Nou Estadi i que ha servit per a fer públic el nou acord a tres anys entre el Gimnàstic i la Vinícola de Nulles. El president del Nàstic ha estat el primer en parlar i ha volgut reiterar l'agraïment cap a la gent d'Adernats. Josep Maria Andreu ha destacat el reforç que suposa tenir al costat empreses com aquesta i, sobretot, en moments com aquest. El president ha agrait la confiança i ha atorgat a Adernats, i a les empreses que dónen el seu suport al Nàstic, un paper clau en aquest procés de recuperació, esportiva i econòmica, que vol atravessar l'entitat. Després del president grana ha arribat el torn del director general de la Vinícola de Nulles, el senyor Joan Castellví.

Castellví ha destacat la proactivitat d'aquesta relació en aquest primer any de viatge compartit. El màxim dirigent executiu d'Adernats ha explicat la seva aposta clara i decidida pel territori, els seus actius i la seva gent. El mateix Joan Castellví ha destacat que aquests valors de territori els representa també el Nàstic, i que per això fan aquesta aposta estratègica.

Acabats els parlaments, president i director general, acompanyats del Consell del Nàstic, del director general grana Lluís Fàbregas i del director de Màrqueting de la Vinícola Pere Gomés, han descobert a tots els assistents el nou Espai Adernats, dissenyat per Adam Albert, i que barreja l'essència de la Vinícola de Nulles amb la de l'entitat esportiva degana de l'esport estatal. A dins, mitjans, públic, directius, jugadors, empreses i institucions han pogut degustar el vi i el cava d'Adernats, els oficials del Nàstic, i han pogut veure fins a l'últim detall d'aquesta sala que s'inaugurava avui.

L'acte també ha servit per entregar les samarretes als guanyadors del sorteg que es va fer a Parc Central en l'acte de presentació del disseny de la samarreta del Nàstic 2013/2014.

gimnastic-ucrania