gimnastic-banner-the-beat-challenge

Álex Ortiz: "Quan hi ha molt d’ambient, l’equip surt més motivat"

Álex Ortiz ha passat aquest migdia per la sala de premsa del Nou Estadi, i ha transmès la seguretat què té l'equip en aconseguir la permanència. Segons ha comentat el defensa grana, el Nàstic depèn d'ell mateix per aconseguir la salvació, "guanyarem els 2 partits que queden per garantitzar la permanència".

L'andalus ha volgut destacar que l'equip sap que l'únic que val és la victòria, i ho donarà tot durant els 180 minuts. "Sortirem a guanyar i a sentenciar la permanència" ha comentat Ortiz.

D'altra banda, el jugador grana també ha parlat sobre el Salamanca, rival directe en la lluita per la permanència. Ortiz ha comentat que, aquest diumenge, el Salamanca ha d'afrontar un partit molt complicat a domicili contra el Barça B, però també ha destacat que el Nàstic s'ha de centrar en els dos últims partits, contra l'Albacete i Ponferradina, perquè depèn d'ell mateix. "L'únic que ens val són les dues victòries, si guanyem ens salvem" ha destacat Ortiz.

Finalment, el defensa grana ha comentat que l'equip espera comptar amb el recolzament de l'afició grana al Nou Estadi, en l'últim partit de la temporada a casa.

gimnastic-ucrania