gimnastic-banner-the-beat-challenge

Líders del Fair Play de LaLiga Genuine Santander

Disputada la 3a i penúltima fase de la competició 22-23

L’equip dirigit per Rafel Magrinyà competeix i també comparteix. Així ho diu la classificació del fair play que ara mateix encapçala el Gimnàstic de Tarragona amb un total de 357 punts, liderant el grup ‘Compañerismo’ des de la fase anterior, i ara també la global dels 44 equips.

La Ciudad Deportiva de Castañares ha estat la segona seu de la 3a Fase on aquest passat cap de setmana s’han congregat 22 dels 44 participants d’aquesta temporada per disputar fins a 33 partits, exercint el Burgos CF com a club amfitrió.

L’equip dirigit per Rafel Magrinyà ha destacat pels bons resultats al fair play, sumant 357 punts i superant a l’Athletic Club en el lideratge global respecte la fase anterior.  Ara mateix, el Nàstic treu tres punts de marge al conjunt basc (354) i el segueixen el Real Madrid CF (351) i Fundación Albacete i CA Osasuna (349).

En l’aspecte esportiu, el conjunt tarragoní es va veure superat pel mateix resultat en els tres partits del cap de setmana. Real Sociedad Fundazioa, Real Oviedo i RCD Mallorca van guanyar per 3-0.

Un cop finalitzats els partits del cap de setmana, es va fer entrega de les medalles. El president de la Fundación LaLiga, Clemente Villaverde; representants de LaLiga; i autoritats i membres del conjunt burgalès, van felicitar als futbolistes participants.

Cal recordar que la tercera fase 2022-2023 ha tingut dues seus: la disputada aquest cap de setmana a Burgos; i la que es va disputar a Vigo del 14 al 16 d’abril. La 4a i última fase de LaLiga Genuine Santander es disputarà a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF del 9 a l’11 de juny i comptarà amb la participació dels 44 equips.

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania