Linares Deportivo 2 – 0 Nàstic

El Nàstic trenca la ratxa positiva de 9 partits sense conèixer la derrota

L’equip viatjava a Jaén per a continuar amb la bona dinàmica de 9 partits sense perdre. Amb la il·lusió d’afermar-se en llocs de play-off i deixar enrere els mals partits fora de casa. Sabent que davant té a un equip que es troba en necessitat de punts, ja que es trobava només amb 1 punt d’avantatge sobre les posicions del descens.

Mutu respecte en els primers minuts del partit en els quals ni el Nàstic ni el Linares aconseguien arribar amb la pilota controlada a l’àrea rival. Després de diversos intents mitjançant centres laterals sense perill, el Linares ho intentava amb una mica més de perill mitjançant Carracedo, que aconseguia treure un tret fluix a les mans de Manu García.

En la primera mitja hora de la trobada el Nàstic a penes aconseguia fer perill a la porteria de Razak. Alguna arribada lateral buidada per la defensa andalusa i dos córners era el més a prop estaven de marcar els granes. La veritat és que defensa tampoc havien concedit gairebé res als davanters del Linares fins que arriba la jugada que canvia el partit. Just complerta la mitja hora del partit Marc Trilles arriba tard a una cobertura en banda li costa la groga. Meléndez servia un molt bon centre a l’àrea dels tarragonins que s’anava enverinant i més quan Josema la aconsegueix tocar amb el cap i desviar-la lo suficient com perquè la pilota colpegi a Elías i davant la mirada de Manu, que res pot fer, entri dins de la xarxa de l’equip visitant. El Nàstic encara va tenir una aproximació que no va arribar a traduir-se en perill, però per pocs centímetres, ja que Robert Simón no arriba a enganxar el centre de Pablo Fdez. pels pels. La pilota es passeja per l’àrea i acaba a les mans del porter.

En el descans, Raül, conscient que l’equip necessitava un canvi per a poder despertar, decideix donar entrada a dos homes de refresc abans que fins i tot comenci la segona meitat. Elías i Fran Carbia deixaven passo a Jannick i Dani Romera, a la recerca de la tecla que pogués canviar el desenvolupament del partit a favor del Nàstic. Als cinc minuts de la segona part els granes ja aconseguien la seva primera aproximació clara. Primer Jannick posava un centre que Pablo no aconseguia rematar per qüestió de mil·límetres. Pedro del Campo també va tenir la seva, després que Pablo deixés passar una pilota al qual arribava Pedro amb millor posició per a la rematada. Se sumava als intents anteriors Dani Romera, que li posava les coses difícils al porter del conjunt andalús, obligant-lo a estirar-se al màxim per a treure una pilota teledirigida a l’esquadra.

El Linares també va tenir la seva, que va posar mal cos a tots els nastiquers. En el millor moment dels granes, arriba un centre des del flanc dret a Kako que en el segon pal, remata directe al pal. Poc s’anava a espantar el Nàstic, ja que des d’aquest moment va començar una sèrie d’intents reals de marcar l’empat, a base de centres perillosos i rematades que s’anaven per sobre de la porteria i fins i tot un d’ells li fa esforçar-se al porter, però no aconsegueix batre’l. Aquest bon moment es devia també en part per altres dos canvis produïts mancant mitja hora de partit. Entrava Becerra i Nil per Bonilla i Pablo Fdez. El temps va passant i el Nàstic no aconseguia materialitzar cap de les seves ocasions.

Mancant gairebé un quart d’hora de partit Robert demana el canvi després de sentir molèsties en el cuádriceps i Édgar entra per ell. Cinquè davanter que entra al partit a la recerca del gol que tant necessitava el Nàstic. Ja amb el temps reglamentari gairebé complert i el Nàstic bolcat en atac, Nando Copete transformaria un mal rebuig de la defensa del Nàstic, en gol, posant així el definitiu 2 a 0.

Diumenge que ve, el Nàstic rebrà la visita del CD Castelló al Nou Estadi Costa Dorada. El duel corresponent a la jornada 31 de Primera RFEF Footters es jugarà a partir de les 17 h.

Linares Deportivo: Razak, Josema, Fran Lara (Nando Copete, 74’), Ion Etxaniz (Javi García, 85’), Fran Carnicer (Sanchidrián, 74’), Álvaro Barbosa, Adan Gurdiel (Lolo Guerrero, 80’), Meléndez, Admonio, Kako, Carracedo (Hugo Díaz, 74’)

Nàstic: Manu García, Bonilla (Nil, 61’), Pol D, Trilles, F. Carbia (Dani Romera, 46’), Del Campo, Elías (Jannick 46’), Quintanilla, Pablo Fdez (Becerra 61’), Robert S (Édgar Hdez, 77’), Joan Oriol.

1-0, Josema  (30’); 2-1, Nando Copete (89’)

Kako (78’) i Admonio (79’) per part del Linares Deportivo; Trilles (28’) per part del Nàstic.

Jorge Tárraga Lajara (Col·legi valencià).

Observacions

Partit corresponent a la jornada 30 de Primera RFEF Footters disputat al Estadio Municipal de Linarejos, en Linares.