gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’Infantil B es vol allunyar del descens

Els infantils B visiten el camp del Vilanova, amb l’objectiu de sumar tres punts que els allunyin una mica més de les places de descens.

Els infantils B visiten el camp del Vilanova, amb l’objectiu de sumar tres punts que els allunyin una mica més de les places de descens.

Els jugadors d’Eder Arujo s’enfronten al Vilanova Geltrú CF, dissabte a les 16:00 hores, amb intenció d’emportar-se tres punts vitals. Els vilanovins són els primer equip que marca el descens, i una victòria els deixaria a 9 punts més gol average particular, que és favorable als grana. Sens dubte, es tracta d’un partit molt important per aconseguir tranquil·litat a la taula.

La feina de dels nois està sent bona, com demostra la imatge de l’equip cada jornada, per això els tres punts permetrien als grana seguir treballant amb més tranquil·litat. Els nostres competeixen a Preferent, la segona màxima competició, el que els ofereix l’oportunitat de formar-se competint al màxim contra equips de nivell, com és el cas del Barça B. Cal recordar que es tracta d’un equip de primer any competint en una lliga on tots els equips, llevat del Barça B, compten amb blocs de segon any, amb el que això implica, tant a nivell físic com d’experiència. És per això, que aconseguir la permanència, seria una gran noticia i demostraria el nivell competitiu dels tarragonins.

El tècnic de l’Infantil B, Eder Arujo, es mostra convençut que la feina de la setmana permet ser optimista davant l’enfrontament de dissabte. “És un partit molt important ja que ens donaria un marge de 9 punts, més average, amb el descens i això ens permetria estar una mica més tranquils les properes jornades. Els nois han treballat molt bé tota la setmana i arribem preparats al matx. Tenim la màxima il·lusió per sumar de tres en un camp complicat”.

gimnastic-ucrania