gimnastic-banner-the-beat-challenge

L'infantil, campió del II Torneig Internacional d'Andorra (Tennis taula)

L’equip infantil del Nàstic va aconseguir aquesta fita el passat dissabte a la localitat d’Ordino, imposant-se davant els combinats andorrans i l’equip navarrès d’Anaitasuna. El conjunt grana va estar format per Ferran Busquets i Senén Alegret, acompanyats de Guillem Santiago. A més a més, el jugador grana Marc Lari va participar com a àrbitre oficial del torneig.

Cal mencionar que l’altre jugador infantil, Enric Rodríguez, no va estar-hi present a Andorra, ja que estava citat a la concentració internacional amb la selecció catalana, espanyola i francesa que es va produir a Valls.

Per altra banda, els equips provincials de tennis taula grana van finalitzar la primera volta del campionat amb un balanç positiu al seu haver.

 

Preferent ‘A’(Enric, Senén i Josep) 6 – 0 Tàrraco ‘B’

Preferent ‘B’ (Jordi, Cuqui, Ferran i Agustí)  3 – 4 Tortosa

Propera jornada:

Preferent ‘B’ vs Nàstic ‘A’

 

Primera ‘C’ (Carlos, Jaume i Guillem) 4 – 2 Tortosa ‘B’

Propera Jornada:

Lira Vendrellenca ‘C’ vs Nàstic ‘C’ 

 

Tercera ‘D’ (Carlos, Luis i Ivan) 6 – 0 Lira Vendrellenca ‘E’  

Propera Jornada:

Nàstic ‘D’ vs Ganxets Reus ‘C’

 

Torneig de Nadal, el 28 de desembre

Per últim, recordem que la secció de tennis taula del Nàstic organitzarà un nou torneig dintre de les festes nadalenques. El torneig tindrà lloc el 28 de desembre al Pavelló del Club Gimnàstic.

La competició es dividirà en les modalitats d’individual i dobles. El format de la prova es basarà en fase de grups de quatre jugadors on els dos millors de cada grup i, algun tercer, accediran a les eliminatòries finals pel títol.

Hi haurà trofeu pels 3 millors classificats de cada prova i el període d’inscripcions estarà obert fins el dia abans, el dissabte 27.

gimnastic-ucrania