gimnastic-banner-the-beat-challenge

Lliurament de la Creu de Sant Jordi al Gran Teatre del Liceu

Ahir dilluns, a l’incomparable marc del Gran Teatre del Liceu, es van lliurar les Creus de Sant Jordi 2006. Es tracta del reconeixement més important que atorga el Govern de Catalunya.

En l’apartat d’entitats, el Club Gimnàstic de Tarragona va ser una de les guardonades amb aquesta distinció.

Una delegació del Club, encapçalada pel president Josep Maria Andreu, va desplaçar-se fins a Barcelona per assistir a l’acte de lliurament de les condecoracions. A més dels directius del Nàstic, també van viatjar responsables de la Federació de Penyes i socis i aficionats que van voler acompanyar l’expedició grana.

La gala va ser presidida pel president de la Generalitat, Pascual Maragall, encara que també hi van ser presents destacades autoritats i personalitats del món polític, cultural, social i esportiu, entre altres.

La Creu de Sant Jordi es va instituir el 1981 i és una obra del joier Joaquim Capdevila. A les persones individuals s’atorga la Creu, de corall i d’argent, mentre que les entitats reben una placa d’argent en suport de fusta. A més, tots reben també un diploma acreditatiu on consta la data de la distinció i els mèrits més reconeguts en el decret de concessió.

gimnastic-ucrania