gimnastic-banner-the-beat-challenge

Lucas Prudhomme, nou jugador del Nàstic

El mitjapunta signa un contracte per una temporada, més una d’opcional

Lucas Fernand Christophe Prudhomme (Arlon, Bèlgica, 31 de maig de 1999) defensarà l’escut del Gimnàstic de Tarragona durant el proper curs esportiu, més una temporada opcional, després de l’acord entre les parts.

El jove jugador luxemburguès, nascut a Bèlgica, es va incorporar als entrenaments del primer equip el passat 24 d’agost. Després de nombroses sessions de treball sota les ordres de Toni Seligrat, el jove jugador passa a ser nou jugador del primer equip, ocupant fitxa sub-23.

Prudhomme arriba a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb el Royal Excelsior Virton, on ha jugat les darreres tres temporades defensant la samarreta del primer equip. Anteriorment, el nou fitxatge del Nàstic, també va créixer futbolísticament a les categories inferiors del Metz francès.

El jove mitjapunta destaca per la seva habilitat amb pilota controlada, amb una bona capacitat per associar-se amb els companys i buscar la darrera passada de gol. Aquestes característiques ja les ha mostrat en partits oficials amb la selecció sub-21 de Luxemburg, a més a més, d’anar convocat pel combinat nacional absolut.

Prudhomme va disputar el tram final del partit davant el FC Barcelona aquest passat dissabte i aquesta tarda continuarà la preparació amb els companys sota les ordres de Toni Seligrat. La sessió arrencarà a partir de les 18 hores a les instal·lacions del Nou Estadi. En els propers dies s’anunciarà la data oficial de la presentació com a nou jugador grana.

gimnastic-ucrania