gimnastic-banner-the-beat-challenge

Lucas Viale, el primer jugador presentat

Aquest migdia la sala de premsa del Nou Estadi ha estat l'espai escollit per conèixer la primera cara nova de la plantilla del Nàstic 2012/2013, el central Lucas Viale. En l'acte de presentació, el president Josep Maria Andreu ha mostrat la satisfacció del club per la incorporació del central procedent de l'Hospitalet. Andreu ha donat la benvinguda al que ha dit ha de ser un home important dins d'aquest nou projecte.

En el seu torn, el nou jugador grana ha assegurat que des que va acabar la temporada volia donar un pas endavant en la seva carrera i que el Nàstic li ha brindat aquesta possibilitat. Conscient dels objectius ambiciosos del projecte tarragoní, el central nascut a Córdoba (Argentina), no pateix per la pressió i reconeix que serà un equip basat en el treball i, que només així, arribaran els èxits.

Viale s'ha mostrat competitiu per damunt de totes les coses, 'no m'agrada perdre ni als entrenaments', ha dit, mentre es definia com un central contundent, treballador i a qui agrada sortir amb la pilota jugada. Viale s'ha mostrat il·lusionat pel projecte que s'està construïnt i ha assegurat que s'estan posant les bases per a lluitar pel màxim, malgrat això serà només la conseqüència de la feina ben feta en el dia a dia, ha assegurat el nou defensa del Nàstic de Tarragona.

Acabada la compareixença el jugador ha saltat a la gespa amb la samarreta grana, on ha fet la tradicionnal sessió de fotografies, acompanyat del president Josep Maria Andreu, del conseller Jordi Virgili i del director esportiu José Sicart.

En la notícia teniu annexa la fitxa del jugador.

gimnastic-ucrania