gimnastic-banner-the-beat-challenge

Luis César: "Els filials són imprevisibles, són jugadors amb molta qualitat"

El tècnic del Nàstic ha fet aquest migdia la tradicional roda de premsa dels divendres.

L'entrenador del Nàstic ha confessat que veu els seus jugadors ‘amb moltes ganes' de jugar aquest partit. "La setmana ha estat bona i hem treballat molt bé", ha dit Luis César. El gallec ha estat contundent a l'hora de definir el missatge de la setmana: "volem guanyar a casa d'una vegada per totes".

Del rival ha dit que li preocupa el fet que el Villarreal és un filial, per tant, un equip amb molta qualitat, jove, amb il·lusió i amb l'ambició de jugar al primer equip, per la qual cosa això sempre és una oportunitat. "Aquests rivals et poden fer mal, però nosaltres hem de guanyar i donar una alegria a tothom" ha assegurat.

Luis César ha convocat tots els jugadors disponibles pel partit de demà però ha revelat que Raúl Fuster i Álvaro seran titulars. El tècnic grana ha reflexionat sobre l'estat de la taula classificatòria i ha augurat una arribada a l'equador de la lliga amb molta igualtat. "Crec que a mitja temporada el desè estarà a prop de dalt i de baix, tot es comprimirà. Els que estem a baix guanyarem i els que viuen tranquils cauran, no hi ha res definit" ha explicat.  

Pel que fa al capítol de gols encaixats i marcats, Luis César ha explicat que l'equip no pot abaixar els braços en defensa, "hem de mantenir els números que portem", i que alhora s'han de millorar els registres d'efectivitat. El gallec ha explicat que, tot i no marcar tots els gols que voldrien, l'equip ha generat moltes més ocasions que molts rivals, i això el fa estar convençut que els gols arribaran".

gimnastic-ucrania