gimnastic-banner-the-beat-challenge

Luis César: "Ens hem de donar una alegria"

L'entrenador del Nàstic té molt clar que necessita tota la família grana per a canviar el xip de la temporada passada: una bona victòria. Luis César va afirmar ahir en roda de premsa que tothom (jugadors, entrenador, afició, consell…)necessita una alegria per afrontar les següents setmanes amb unes sensacions diferents, ja que és conscient del final de lliga que va protagonitzar el Nàstic i sap que això segueix en la retina de molts, ‘però toca canviar-ho', va dir. A l'hora de planificar el partit Luis César ha explicat que espera un partit molt trabat, ja que el Girona és un equip que "pressiona bé, serà pacient i no farà cap tipus de concessió. És un equip molt físic en gairebé totes les línies, saben molt bé al que juguen i és molt complicat contraatacar des de zones properes a la seva porteria", va sentenciar.

Luis César ha analitzat també el moment de Manel Ruz, de qui ha dit veure'l bé de forma, però que encara s'ha d'adaptar a la filosofia del joc del Nàstic per fer-se un lloc a l'equip titular. Això i fer-li la competència a Xisco Campos, que és qui ha començat la lliga en aquesta posició.

Dels jugadors que van jugar dimecres a la Copa, el tècnic ha explicat que li va agradar la segona meitat i que tots van fer mèrits, en els segons 45 minuts, per poder jugar demà contra el Girona en partit de lliga.

gimnastic-ucrania