gimnastic-banner-the-beat-challenge

Luis César: "No tenim dos partits a casa, en tenim un, aquest"

El tècnic grana ha passat aquest matí per sala de premsa. 

L'entrenador gallec vol que els seus jugadors es centrin únicament en guanyar el partit de demà contra l'Elche. Luis César és fidel al seu discurs d'anar partit a partit i no parla de res més que no sigui el partit contra els de Pepe Bordalás. I ho ha deixat molt clar a la sala de premsa del Nou Estadi, quan no ha volgut fer números abans d'hora dels dos partits que jugarà el seu equip seguits a Tarragona.

Centrat en el rival de demà, el gallec ha advertit que s'enfrontaran a "un dels rivals més físics de tota la lliga", ha dit. L'entrenador grana s'ha referit al conjunt il·licità com un equip que corre molt, que pressiona i a qui és molt difícil d'enxampar al contraatac. A més, ha destacat el bon treball que fan en la sortida de la pilota, per la qual cosa es fa molt difícil robar pilotes a prop de la seva àrea.

Luis Ángel César Sampedro ha reconegut també en la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació que es treballa amb molta més tranquil·litat després de guanyar, perquè no es parla de "coses negatives". Amb tot, el tècnic segueix sent del tot realista i segueix analitzant els partits més enllà del resultat. "Hem de seguir fent les coses bé i hem de millorar les que vam fer malament a Tenerife", ha assegurat, "Em conformo en fer un partit de l'estil de Salamanca, el Barça B, el Rayo, el Córdoba o el Tenerife…però millorant els errors".

Pel partit davant els il·licitans, Luis César ha convocat a tots els jugadors disponibles (excepte Delporte i Ruz, lesionats), incloent-hi Álvaro Rey i Eloy Gila. El timoner grana ha deixat entreveure que hi hauran pocs canvis ja que, segons ell, "no tinc massa motius per a canviar l'onze". Luis César ha alabat el treball dels seus en el dia a dia i ha recordat que sempre hi ha un motiu per a guanyar, "si vens de perdre a casa per trencar la ratxa, i si vens de guanyar per a reafirmar-la" ha acabat setenciant. L'important és guanyar i brindar-li a l'afició.

gimnastic-ucrania