gimnastic-banner-the-beat-challenge

Luis César: "És un equip que ja ha demostrat el seu potencial com a visitant"

El tècnic del Nàstic ha passat avui per la sala de premsa i ha elogiat Els resultats del rival, sobretot quan juga lluny del seu estadi, el Alcoraz. Els aragonesos, han guanyat en camps tan complicats com el del Xerez o el del Barça B.

 Va destacar que "nosaltres tenim la pressió de guanyar a casa, l'Osca té la pressió de no perdre perquè no la avancem i tots els equips de la lliga tenen pressió cada setmana, cada un la seva", no posant més pressió sobre la seva plantilla , que té molt clar la importància no d'aquest, sinó de tots els partits.

Pel que fa a les victòries al Nou Estadi, el gallec ha assegurat que ja és hora de vèncer i donar una alegria a l'afició de Tarragona, que fa massa setmanes sense veure guanyar al seu equip. Luis César ha comentat sobre els últims partits i ha dit que una victòria avui davant el conjunt de Onéssimo faria que el Nàstic sumés, a més de quatre partits ja sense perdre consecutius, el setè punt dels últims nou possibles, el que reforçaria la línia de treball de l'equip. Amb tot, no s'ha cansat de lloar la qualitat del rival i va argumentar que l'Osca té molts jugadors amb molts minuts a la categoria.

gimnastic-ucrania