gimnastic-banner-the-beat-challenge

Luis César serà el nou entrenador del Nàstic

El consell d'administració del Gimnàstic de Tarragona SAD ha anunciat aquesta mateixa tarda el canvi d'entrenador a la banqueta del primer equip. L'escollit per a agafar les regnes del vestuari és un vell conegut de la casa, Luis César Samnpedro. El gallec torna a Tarragona després de tres temporades i ho fa amb la missió de retornar la il·lusió a l'afició grana. Així ho ha anunciat el president del Nàstic, José María Fernández, en una compareixença que ha ofert avui a les instal·lacions del Nou Estadi. Fernández ha explicat que, donada la situació preocupant de l'equip, el Consell i la comissió esportiva s'han reunit avui d'urgència per a resoldre el problema, i després de tancar l'acord de rescisió amb César Ferrando han segellat la incorporació del tècnic gallec.

Tan Fernández com Nogués, el director esportiu, han reconegut la feina feta per Ferrando aquestes temporades i li han agrait la seva dedicació. El director esportiu grana ha reconegut que era el moment de moure peça i que amb l'arribada de Luis César s'espera un canvi de rumb que es creu 'necessari'.

Amb César Ferrando, tanquen també la seva etapa al club grana el segon entrenador, Quique Latasa, i l'entrenador de porters, Angel Lozano. Per altra banda, Luis César arriba acompanyat d'un altre gran coneixedor de la casa, com és Xavier Bartolo, que exercirà de segon entrenador. Luis César i Xavi Bartolo seran presentats dilluns a les 12h del migdia a les instal·lacions del Nou Estadi i, per la tarda, dirigiran la seva primera sessió com a noues tècnics del conjunt tarragoní.

 

gimnastic-ucrania