gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’últim adéu a Josep Maria Grau

El Santuari del Loreto ha acollit l’últim adéu al delegat del primer equip, Jose María Grau. Tots els estaments del Gimnàstic de Tarragona han acompanyat a la família i amics al funeral oficiat pel Padre Mario.

El Santuari del Loreto ha acollit l’últim adéu al delegat del primer equip, Josep Maria Grau. Tots els estaments del Gimnàstic de Tarragona han acompanyat a la família i amics al funeral oficiat pel Padre Mario.

El president, Josep Maria Andreu, ha encapçalat la representació del club on també estaven els membres del Consell d’Administració, jugadors, cos tècnic i personal de l’entitat.

El funeral ha aplegat també expresidents, exentrenadors, exjugadors que van coincidir amb Josep Maria Grau en els 18 anys com a delegat del primer equip. A més, també han assistit representants d’altres equips i clubs de la demarcació i del futbol professional.

Els actes en memòria de Josep Maria Grau continuaran diumenge en la prèvia del partit entre el Nàstic i l’AD Alcorcón. A partir de les 17.15 hores les penyes del club faran una ofrena floral en record del delegat al monument del Centenari de les instal·lacions del club. Els jugadors dels dos equips lluiran braçalet negre i just abans de començar el partit es guardarà un minut de silenci.

gimnastic-ucrania