gimnastic-banner-the-beat-challenge

Álvaro Rey: "Donarem el màxim per sumar els 3 punts"

Álvaro Rey ha passat per la sala de premsa del Nou Estadi després de finalitzar l'entrenament amb l'equip. El jugador grana ha comentat que jugant a casa l'equip té una motivació extra a l'hora d'afrontar el partit, i que, últimament encara més "perquè ve molta més gent al camp i amb el seu recolzament ens sentim millor" ha afirmat Álvaro.

L'atacant grana ha reconegut que els punts de demà són importants perquè allunyen més el Nàstic del descens, però ha volgut relativitzar la importància d'aquest enfrontament contra el Tenerife afegint que "queden molts partits per endavant, aquest partit no serà decisiu" ha comentat l'andalus. El jugador ha parlat sobre el proper rival i ha deixat clar que encara que estigui en zona de descens, el Tenerife és un molt bon equip amb jugadors de molta qualitat a la davantera.

A nivell personal, el jugador andalus, que a principi de temporada jugava amb la Pobla, ha destacat que "és un premi estar jugant amb el primer equip". A la vegada també ha volgut deixar clar que Oliva compta amb ell, però és conscient de la forta competència a dalt que hi ha ara dintre el vestuari.

gimnastic-ucrania