gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marc Álvarez, 2025!

El torrenc amplia la vinculació amb el club de casa

El Gimnàstic de Tarragona i Marc Álvarez García signen l’acord d’ampliació del contracte entre les parts, fins al 30 de juny de 2025, i passa a ser jugador de ple dret del primer equip.

El jugador ha signat el nou contracte amb el president de l’entitat, Josep Maria Andreu; i el director esportiu, David Comamala.

L’extrem torrenc continuarà defensant els interessos del club on s’ha format i l’ha vist créixer, el Gimnàstic de Tarragona. Després de 7 temporades progressant al Planter Grana, aquest curs s’ha guanyat per mèrits propis estar sota les ordres de Raül Agné.

Debut somiat

El passat 28 d’agost, amb poc més de 21 anys, Marc Álvarez va estrenar-se en partit oficial amb el primer equip coincidint amb l’inici del curs 2022-2023 al Nou Estadi Costa Daurada. Debut, titularitat i gol per fer història amb el Nàstic, a més de participar activament en l’altre gol marcat davant la UD Logroñés. Després de 7 jornades, Marc ha participat en sis partits de lliga i cinc d’ells com a titular.

Cal recordar que el futbolista acumula 7 temporades ininterrompudes defensant l’escut del Gimnàstic de Tarragona; incorporant-se l’any 2015 al Planter Grana en categoria cadet i, posteriorment, avançant al juvenil i al filial.

Aquesta nova renovació es suma a les ja anunciades dels també joves jugadors de la casa: Pol Domingo, Marc Montalvo i Dani Parra. Un nou pas del Gimnàstic de Tarragona per reforçar la clara aposta pels joves formats al Planter i també nascuts al territori.

gimnastic-ucrania