gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marc Fernández, presentat

Únic moviment del mercat de fitxatges grana

El Gimnàstic de Tarragona ha presentat oficialment a Marc Fernández, única arribada a la plantilla en el mercat de fitxatges que va tancar el dimarts dia 31.

El futbolista català, que ha ja marcat dos dianes en el mes de gener amb la samarreta del Nàstic, ha parlat de la seva ràpida adaptació al primer equip a més de rebre la benvinguda oficial per part del president, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, David Comamala.

El mateix director esportiu ha valorat com s’ha desenvolupat aquesta finestra de fitxatges i quins han estat els passos de l’entitat en tot moment. Afegint que “jugadors com Trilles o Lupu, que han tingut diferents lesions i no han pogut aportar, sumaran molt en aquesta segona volta de lliga.”

Marc Fernández, amb dos gols en cinc partits, ja ha demostrat la seva qualitat i olfacte de gol. El jugador ha manifestat la seva satisfacció per estar a Tarragona i que prioritza el aconseguir l’ascens per sobre de qualsevol registre individual. El de Cornellà de Llobregat ha declarat que “jo m’he marcat el repte de l’ascens. Si em quedo ara en dos gols i pugem, perfecte. El més important és l’equip”.

Per acabar, el davanter, acompanyat del president i el director esportiu, sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada, han posat davant els mitjans per fer la fotografia de l’acte.

gimnastic-ucrania