gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marc Resa convidat de luxe del derbi

El jove jugador del Juvenil A del Lleida, que va patir una greu lesió el passat mes de desembre en el partit entre el seu equip i el Juvenil B del Nàstic, va poder gaudir en directe del derbi contra el Reus.

El jove jugador del Juvenil A del Lleida, que va patir una greu lesió el passat mes de desembre en el partit entre el seu equip i el Juvenil B del Nàstic, va poder presenciar en directe el derbi contra el Reus.

Resa, va patir un fort cop al cap durant el partit que el seu equip va disputar, el passat 11 de desembre, contra el Juvenil B del Nàstic. Com a conseqüència de l’impacte, el jove va haver de ser operat d’urgència aquella mateixa nit. El de Tremp va estar ingressat a l’hospital durant setmanes, lluitant per superar les greus conseqüències de la lesió. Afortunadament, el jove va poder superar la situació i actualment treballa de manera incansable per recuperar-se completament.

El lleidatà, que havia estat convidat pel President del Nàstic, el Sr. Josep Maria Andreu, va presenciar el matx contra el Reus des d’una de les llotges del Nou Estadi. Resa va lluir durant el derbi la seva samarreta grana personalitzada, que el Gimnàstic li va regalar poc després de l’accident. És tracta d’una samarreta del primer equip  que porta estampat el sobrenom “Marcus”, amb el que és conegut pels seus el Marc Resa, i el dorsal número 4, el preferit del jugador.

El President del Nàstic, així com l’Alcalde de Tarragona, el Sr. Josep Fèlix Ballesteros, van aprofitar la mitja part del partit per saludar personalment al jove, interessant-se per l’evolució de la seva recuperació i desitjant-li molts ànims pel camí que encara li resta.

gimnastic-ucrania