gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marc Trilles signa pel Nàstic

El defensa vestirà de grana fins al 2022

El Gimnàstic de Tarragona i Marc Trilles Gil (Vilafamés, Castelló, 8 d’agost de 1991) aniran de la mà les dues properes temporades després de signar el nou contracte entre les parts.

El defensa s’uneix a la disciplina tarragonina després de finalitzar la seva vinculació al Lleida Esportiu, equip on ha jugat les últimes tres temporades al grup III de la Segona Divisió B. Anteriorment, també al mateix grup i categoria, va assolir uns bons registres a la disciplina de l’Atlético Saguntino. El defensa de Vilafamés es va formar al CD Castellón, arribant a debutar amb el primer equip a la Segona Divisió A.

La nova incorporació del Nàstic aportarà solidesa defensiva a l’equip entrenat per Toni Seligrat. Entre les seves qualitats destaca per la seva contundència i bona col·locació en la rereguarda; a més a més d’oferir un bon joc aeri amb els seus 1,87 m d’alçada.

Marc Trilles s’ha incorporat als entrenaments de l’equip en la sessió d’aquest matí, iniciada les 9.30 hores, a les instal·lacions del Nou Estadi.

gimnastic-ucrania