gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marcos i Reina, guardonats als premis Ràdio Marca

La XXII edició dels Premis Campió de Ràdio Marca Barcelona han comptat amb dos guardons per a jugadors del Nàstic. El jugador més valuós del grup III de Segona Divisió B ha estat el davanter Marcos Jiménez De la Espada i el premi al millor porter ha estat per a Manolo Reina.

L’entrega dels Premis Campió es va celebrar ahir dimarts a Castelldefels. Aquests premis reconeixen als millors futbolistes, entrenadors, àrbitres i clubs catalans de la temporada. El director general de l’entitat grana, Lluís Fàbregas, va ser l’encarregat de recollir els dos guardons de color grana. A més a més, el porter Alberto Varo del CF Pobla de Mafumet, filial del Nàstic, també va estar guardonat com el millor porter del grup V de la Tercera Divisió.

D’aquesta manera, Manolo Reina ha aconseguit el segon guardó consecutiu de Ràdio Marca Barcelona com a millor porter del grup III. Mentre, Marcos De la Espada, també repeteix. El davanter de Pollença es va proclamar màxim golejador de la temporada 2011-12 a les files de la UE Sant Andreu.

gimnastic-ucrania