gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marea Grana a Palamós

La Federació de Penyes del Nàstic organitza el desplaçament de l’afició grana en autocar, per tal d’assistir al partit de lliga de dissabte 23 d’abril, al Nou Estadi de Palamós, entre la UE Llagostera i el Nàstic (18.00h).

La Federació de Penyes del Nàstic organitza el desplaçament de l’afició grana en autocar per tal d’assistir al partit de lliga de dissabte 23 d’abril, al Nou Estadi de Palamós, entre la UE Llagostera i el Nàstic (18.00h).

L’expedició partirà des de les instal·lacions del Nàstic el mateix dissabte, a les 14.00h. La tornada tindrà lloc un cop finalitzi el matx. El preu del viatge per als socis és de 40€ i els no socis 50€. El pack inclou el desplaçament i l’entrada pel partit corresponent a la jornada 35 de la Liga Adelante.

D’altra banda, els aficionats que es desplacin amb el seu propi vehicle podran adquirir l’entrada del partit per 30€. Els menors de 8 anys tenen l’entrada gratuïta (cal recollir entrada a les taquilles del camp).

Tots els interessats en formar part de la Marea Grana en aquest derbi català es poden apuntar a les oficines de la Federació de Penyes de dilluns a divendres, en horari de 18 a 20 hores, fins el divendres 22 d’abril. Mentre que aquest diumenge 17 d’abril, coincidint amb el matx entre Nàstic i Real Oviedo, es podran inscriure dues hores abans de l’inici de partit, programat a les 12 hores, i també dues hores després de la seva finalització.

T’esperem a Palamós en aquest important partit, tu ets Marea Grana!

gimnastic-ucrania