gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marquitos i Dani García, novament amb la catalana sub-16

Els jugadors del Cadet A del Nàstic, Dani García i Marcos Fernández “Marquitos”, repeteixen convocatòria amb la selecció catalana sub-16, que està preparant la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques.

Els jugadors del Cadet A del Nàstic, Dani García i Marcos Fernández “Marquitos”, repeteixen convocatòria amb la selecció catalana sub-16, que està preparant la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques. En aquest cas, la selecció dirigida per Joan Rius jugarà un partit amistós contra la UE Sant Andreu aquest dimarts 29 de gener, a les 19 hores, al Complex Esportiu Municipal Olimpia de Sabadell.

Dani García va marcar un dels gols de la victòria aquest passat cap de setmana del Cadet A contra la UE Cornellà (3-1) i en suma ja vuit en 14 partits jugats. De la seva banda, Marquitos, que també va ser titular, ha jugat 13 partits i ha fet sis gols, i enguany ja ha debutat també amb el Juvenil A a la Divisió d’Honor. Els dos estan entre els cinc màxims golejadors de la Divisió d’Honor cadet i compleixen la seva quarta temporada al Nàstic.

gimnastic-ucrania