gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marquitos jugarà amb Catalunya el Campionat d’Espanya

El jugador del Cadet A del Nàstic, Marcos Fernández “Marquitos”, ha estat convocat pel seleccionador català sub-16, Joan Rius, per jugar amb Catalunya la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques.

El jugador del Cadet A del Nàstic, Marcos Fernández “Marquitos”, ha estat convocat pel seleccionador català sub-16, Joan Rius, per jugar amb Catalunya la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques. El davanter del Nàstic ha estat un habitual a les convocatòries d’entrenaments previs i ara formarà part de la selecció catalana sub-16 que es concentrarà aquest dimecres a Salou per jugar divendres i dissabte a Cambrils contra Andalusia i Castella La Manxa.

Marquitos, que compleix la seva quarta temporada al Nàstic, ha jugat aquesta temporada 16 partits amb el Cadet A a la Divisió d’Honor i ha fet 7 gols. Enguany, a més, ja ha debutat també amb el Juvenil A de la Divisió d’Honor.

A banda del jugador grana, la selecció està composada per jugadors del FC Barcelona, RCD Espanyol, Girona FC, UE Cornellà, CF Damm i Escola Futbol Gavà.

La segona fase del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques sub-16 es jugarà els dies 22 i 23 de febrer a Cambrils. Catalunya s’enfrontarà a les seleccions d’Andalusia (divendres 22, 12 hores) i Castella la Manxa (dissabte 23, 12 hores). A la primera fase Catalunya va golejar a Ceuta (4-1) i va caure davant Múrcia (1-0).

gimnastic-ucrania