gimnastic-banner-the-beat-challenge

Marquitos repeteix a la catalana sub-16

El jugador del Cadet A del Nàstic, Marcos Fernández “Marquitos”, torna novament a una convocatòria de la selecció catalana sub-16, que està preparant la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques.

El jugador del Cadet A del Nàstic, Marcos Fernández “Marquitos”, torna novament a una convocatòria de la selecció catalana sub-16, que està preparant la segona fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques. Aquest dimarts 12 de febrer, a partir de les 19 hores, la selecció dirigida per Joan Rius jugarà un partit amistós contra el FC Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El davanter grana és un dels habituals a les convocatòries d’aquesta selecció catalana de categories inferiors.

Marquitos ha jugat aquesta temporada 15 partits amb el Cadet A del Nàstic a la Divisió d’Honor i ha fet 7 gols. Enguany, a més, ja ha debutat també amb el Juvenil A de la Divisió d’Honor.

La segona fase del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques sub-16 es jugarà els dies 22 i 23 de febrer a Cambrils. Catalunya s’enfrontarà a les seleccions d’Andalusia (divendres 22, 12 hores) i Castella la Manxa (dissabte 23, 12 hores).

gimnastic-ucrania