gimnastic-banner-the-beat-challenge

Matilla, Gaztañaga i Perales finalitzen la seva etapa a Tarragona

Els dos migcampistes i el porter grana no seguiran a la disciplina grana després de la finalització dels respectius contractes de vinculació.

Els dos migcampistes i el porter grana no seguiran a la disciplina grana després de la finalització dels respectius contractes de vinculació.

Javier Matilla ha estat 6 mesos al primer equip després de la seva arribada el passat mes de desembre. En aquest tram final de curs esportiu, el jugador de Toledo ha participat en un total de 10 enfrontaments de competició domèstica.

Per la seva banda, Jon Gaztañaga ha completat tota la campanya a l’entitat tarragonina amb un total de 28 partits oficials vestint la samarreta del Nàstic. En el cas del jugador basc, que va signar un contracte d’ una temporada més dues d’opcionals, a la finalització d’aquesta temporada s’ha decidit concloure la vinculació entre les parts.

Finalment, el jove porter Jose Perales abandona la disciplina grana i també la del filial. El meta balear ha compaginat primer equip amb La Pobla durant aquestes últimes dues temporades, on ha jugat 69 partits al grup V de la Tercera Divisió. A més a més ha defensat la porteria del Nàstic a LaLiga 1|2|3 en dos enfrontaments, davant Sporting de Gijón i CD Tenerife. Cal recordar que Perales va ser decisiu en les eliminatòries de Copa Catalunya 2016-2017, que finalment van proclamar campió al Gimnàstic de Tarragona en la tanda de penals davant el Girona FC.

L’entitat tarragonina agraeix la professionalitat, compromís i esforç mostrat per Javi Matilla, Jon Gaztañaga i Jose Perales durant les seves respectives trajectòries esportives defensant l’escut del Nàstic i els desitja la millor de les sorts en el seu futur personal i professional.

gimnastic-ucrania