gimnastic-banner-the-beat-challenge

Menys de 500 entrades disponibles per al Nàstic – CyD Leonesa

El Gimnàstic de Tarragona informa que només queden 475 entrades disponibles per al partit d'aquest dissabte (16 hores) al Nou Estadi contra la Cultural y Deportiva Leonesa: 140 de Preferent, 175 de Gol Nord i 160 de Gol Sud.

El Gimnàstic de Tarragona informa que només queden 475 entrades disponibles per al partit d’aquest dissabte (16 hores) al Nou Estadi contra la Cultural y Deportiva Leonesa: 140 de Preferent, 175 de Gol Nord i 160 de Gol Sud.

Tots aquells socis i/o aficionats que vulguin aconseguir alguna d’aquestes entrades ho podran fer a partir de les 14 hores, dues hores abans del partit, a les taquilles del Nou Estadi o les oficines del club.

Els socis que encara no hagin recollit les seves dues entrades de regal de la seva zona encara ho podran fer fins exhaurir les localitats disponibles. Els socis de Tribuna tindran l’opció de triar entre Preferent, Gol Nord o Gol Sud.

D’altra banda, el Gimnàstic de Tarragona, SAD anima als socis i aficionats grana que demà vinguin d’hora a la Budallera i entrin amb temps al Nou Estadi, d’aquesta manera gaudiran del Nàstic – Cultural y Deportiva Leonesa (16 h) des del primer minut de joc. L’entitat grana recomana que els seguidors accedeixin a la seva localitat el més aviat possible per tal d’agilitzar l’ingrès al camp.

gimnastic-ucrania