gimnastic-banner-the-beat-challenge

Més de 3.000 renovacions en el primer mes de la campanya de socis

En el primer mes de la campanya de renovació per a la temporada 20016-2017 més de 3000 socis han renovat ja els seus abonaments.

En el primer mes de la campanya de renovacions per a la temporada 2016-2017 més de 3000 socis han renovat ja els seus abonaments.

L’objectiu del l’entitat és aconseguir superar els 6121 socis de la temporada passada i de moment les xifres de renovacions i noves altes són molt positives. En aquest primer mes s’han produït fins 340 noves altes i quasi 3000 socis han renovat els seus abonaments. Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, valora molt positivament aquestes xifres. “El soci del Nàstic és molt fidel i el percentatge de renovació és sempre molt alt. És per això, que la xifra que més ens il·lusiona és la de noves altes. L’any passat la gent va gaudir amb l’equip i moltes persones estan valorant fer-se socis per poder viure la temporada completa. Estem segurs que enguany superarem els 6121 socis de la temporada passada.”.

Tenint en compte que la temporada oficial comença el proper 21 d’agost, amb el partit a casa contra el CD Lugo, el Gimnàstic espera que en les properes setmanes siguin molts els socis que aprofitin per apropar-se a les oficines del club i formalitzar la seva renovació, abans del primer partit oficial de lliga.

La campanya de renovacions finalitza el dia 31 d’agost, data a partir de la qual els socis de la temporada passada perden el dret sobre la seva localitat, que pot ser assignada a un altre soci.

Les renovacions i les noves altes es poden fer a les oficines del Nàstic en horari, de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores. A més, les noves altes de socis també es poden fer a la botiga on-line del Nàstic.

gimnastic-ucrania