gimnastic-banner-the-beat-challenge

Miguel Benaque es jubila després de 35 anys al Nàstic

El president del Gimnàstic de Tarragona, SAD, el Sr. Josep Maria Andreu, li ha fet entrega d’una samarreta i una insígnia de plata commemorativa pel seu treball i dedició a l’entitat grana durant 35 anys.

El president del Gimnàstic de Tarragona, SAD, el Sr. Josep Maria Andreu, li ha fet entrega d’una samarreta i una insígnia de plata commemorativa pel seu treball i dedicació a l’entitat grana durant 35 anys.

Miguel Benaque, natural de Constantí, ha estat treballant durant més de mitja vida a les instal·lacions del Nàstic, ocupant-se de les tasques de manteniment del Nou Estadi, camps de futbol annexos, oficines… Benaque es jubila sent el treballador més veterà i amb la major antiguitat de la plantilla de professionals que forment part de l’estructura laboral de la SAE.

Josep Maria Andreu ha volgut obsequiar amb una samarreta oficial de la present temporada, personalitzada amb el seu nom i els seus anys, 65, en el dorsal de l’elàstica. A més a més, Miguel també ha rebut de mans del president una insígnia de plata amb l’escut del Nàstic per commemorar tota la seva trajectòria professional, i també sentimental, a l’entitat grana.

 

gimnastic-ucrania