gimnastic-banner-the-beat-challenge

Millor gol average particular i global del subgrup 3A

Els grana també s’imposen en cas d’empat

Fruit de la bona regularitat de l’equip en el transcurs de la temporada després de les 18 jornades disputades, els grana tenen avantatge en cas d’empat a punts a la classificació del grup 3A.

A falta de quatre enfrontaments per finalitzar la primera fase, el gol average particular afavoreix a l’entitat tarragonina respecte tots els rivals directes i immediats perseguidors situats de la 2a a la 4a plaça; el FC Barcelona ‘B’ (3-2), el FC Andorra (5-3) i CF Badalona (1-0). Només l’AE Prat, situat a la 10a posició, ha estat capaç d’igualar els registres en els dos partits davant el Nàstic (2-2).

A més, la diferència golejadora global actual de +16 per al Gimnàstic de Tarragona, amb 16 partits disputats, supera àmpliament el +8 del FC Barcelona B, el +5 del FC Andorra o el +1 de CF Badalona i Lleida Esportiu.

L’equip jugarà aquest diumenge davant el conjunt de la Terra Ferma amb l’objectiu de sumar els 3 punts i continuar ampliant els bons registres al capdavant de la classificació. En cas d’aconseguir la victòria, els de Toni Seligrat estaran més a prop d’assolir el primer objectiu de la temporada, assegurar la participació a la 1a Divisió RFEF pel proper curs.

gimnastic-ucrania