gimnastic-banner-the-beat-challenge

Millores d'accés al Nou Estadi pel Nàstic – Huracán

El Gimnàstic de Tarragona SAD posa en marxa una sèrie de millores per al partit Nàstic – Huracán Valencia CF.  Per tal de que l’entrada dels aficionats sigui més àgil i fluida, el club proposa un seguit de consells i recomanacions:

 

Els accessos a l’estadi:

Obertura de la porta 0 que està situada a la zona nord de l’estadi (sota la graderia de Preferent Superior, al costat de les pistes de frontó) i dóna entrada als socis i aficionats que accedeixin al Gol de Muntanya. Aquesta porta reforça la porta 8 de Gol de Muntanya.
Obertura del segon accés a la porta 4, la porta d’accés al Gol de Mar, estarà a ple rendiment amb l’obertura de 2 torns més.
Obertura de la porta 7 que és la darrera porta que dóna entrada a Tribuna, els socis i aficionats que accedeixen habitualment per les portes 5 i 6 també ho podran fer per aquesta.

 

Senyalització  i informació:

Per aquest partit , el club ha previst posar uns informadors a les diferents zones de l’estadi (Gols, Preferent i Tribuna), per tal d’indicar als aficionats la ubicació de les seves localitats i, d’aquesta manera, evitar que s’ocupin els seients de socis.

 

També està previst reforçar la zona de pàrking i ser més estrictes en l’accés al mateix.  Per tant, tots els cotxes que accedeixin als dos pàrkings habilitats (socis i premsa), serà indispensable que llueixin la seva identificació en un lloc visible del vehicle.

 

Es recomana que l’accés a l'estadi es faci de forma esglaonada i que els aficionats no esperin a l’últim moment per accedir-hi. Les portes estaran obertes 1 hora abans del inici del partit.

 

Els horaris d’oficines es reforçaran: les taquilles obriran el diumenge a partir de les 16h de la tarda per tal de realitzar una millor atenció al soci. A banda, les oficines estan obertes en el seu horari habitual de 9 a 13.30 i de 16h a 19 hores de dilluns a divendres i de les 10 a 13 hores el dissabte.

 

Cal recordar que el club i la Federació de Penyes han organitzat un dinar popular i diferents actuacions per a que l’aficionat estigui el més aviat possible a les instal·lacions esportives del Nou Estadi.

gimnastic-ucrania