gimnastic-banner-the-beat-challenge

Mingo: "Espero que aquestes victòries siguin l’inici de moltes més"

Mingo ha parlat amb els mitjans de comunicació després de l'entrenament d'aquest matí.

El capità del Nàstic ha explicat que haver trencat la mala ratxa de no guanyar els hi ha donat molta tranquilitat i els fa pensar que estan treballant bé. Mingo espera que aquestes dues victòries que han arribat siguin l'inici de moltes més.

El lateral grana ha assegurat que l'afició és importantíssima per l'equip i ha recordat que al final de la passada temporada el seu suport va ser un plus de motivació per treure endavant la situació en la que es trobaven. Segons el jugador del Nàstic, l'afició enguany ja estan responent i creu que sense la gent l'equip perd molt i amb ella l'equip guanya molt. Mingo sap que és una situació delicada i que amb l'ajuda de l'afició tot és més fàcil. 

Respecte a la seva situació personal, Mingo creu que el principal en aquest moment és l'equip, treure la tercera victòria aquesta setmana i sortir d'aquesta situació, i que més endavant ja pensarà en ell mateix.

Mingo ha assegurat que la filosofia del vestuari ha estat sempre la mateixa des de l'inici de temporada: implicació, treball i ganes de sortir d'aquesta situació. El defensa grana ha afirmat que la plantilla s'ha implicat sempre.

gimnastic-ucrania